Klaar voor Amsterdam? Wij alvast wel. Bezoek ons op de PLMA-beurs!

Op 16 en 17 mei 2017 neemt Rask deel aan de PLMA-beurs in Amsterdam. Daar geven we je in levende lijve meer uitleg over twee van onze troeven: mock-ups en workflow management.

Dit zijn de praktische details:

Datum? Dinsdag 16 en woensdag 17 mei 2017
Locatie? RAI Exhibition Centre, te Amsterdam
Stand? Rask is te vinden in de groepsstand van FIT: Europahal 5, stand F-5992

Rask kan je een toegangsticket voor de beurs bezorgen.

Interesse? Kom onze mock-ups zélf ervaren op onze beursstand en laat je inspireren. Registratie is mogelijk tot 4 mei 2017 en tickets zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Gelieve te mailen naar Karen Huybrechts met vermelding van je naam, bedrijf en het aantal tickets. Ja, voor mij een ticket graag!

Je geniale idee in handen

Heb je een tastbaar bewijs nodig van je geniale idee? Rask zorgt voor een mock-up. Zo kan je de verpakking tonen en in je handen houden nog vóór de eigenlijke druk. Dat maakt je flexibel. Een kans bij een nieuwe klant? Neem alvast je volgende verpakking mee, in plaats van je vorige.

Rask realiseert mock-ups zonder dat er drukplaten of cilinders besteld moeten worden. Dat laat je toe om het ontwerp te testen in de winkelrekken of tijdens focusgroepen. De resultaten van je onderzoek neem je mee in het finale ontwerp. Een ander voordeel? Je kan al een fotoshoot organiseren en campagnes uitwerken, voor je verpakking gedrukt wordt.

Benieuwd hoe we dat in de praktijk realiseren? Lees hier de enthousiaste getuigenis van Ingrid Van de Weyer, CEO van snoepproducent Carmel BV.